Loading...

Zakelijk interieurontwerp voor MKB bedrijven

Creatief en onderscheidend: met onze interieurontwerpen versterken we de merkbeleving van je bedrijf. Studio Valentijn adviseert, ontwerpt en realiseert. We weten wat indeling, verlichting, meubilair, materialen en kleuren kunnen doen voor je interieur. We zijn sterk in conceptontwikkeling, ontwerpen inspirerende interieurs én lichtplannen en begeleiden projecten tot aan een perfecte oplevering. 

Studio Valentijn vertaalt je merkidentiteit en bedrijfsdoelen naar een passende interieurs voor kantoor, winkel, zorginstelling, hotel of restaurant. Leidraad in het ontwerpproces zijn, naast de merkidentiteit en bedrijfscultuur, je wensen, eisen (ook die van de Arbowet!), gebruikerssgemak en toekomstvisie. Natuurlijk houden we ook rekening met aspecten als routing en bewegwijzring, crowd control, veiligheid, klimaat, licht, akoestiek, duurzaamheid en budget.

Nieuwbouw, verbouw en renovatie

Niet alleen voor nieuwbouw kun je ons inschakelen, ook als je gaat verbouwen of wanneer je bedrijfspand aan een totale renovatie toe is. Als interieurarchitecten denken we vanaf het begin mee met de bouwkundig architect: we kijken naar de indeling, naar licht, verlichting en kleur. We ontwerpen meubels op maat (denk bijvoorbeeld aan een balie of kastenwand) en adviseren bij de aanschaf van armaturen en meubels. Met ons team van schilders, meubelmakers, aannemers, installateurs, stukadoors en stoffeerders kunnen we de interieurs óók realiseren.  

Studio Valentijn is gevestigd in Breukelen, maar werkt in heel Nederland (en soms ook daarbuiten). Zo heeft Studio Valentijn opdrachten gerealiseerd in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Culemborg, Hoorn, Leidsche Rijn, Abcoude, Barendrecht, 's-Hertogenbosch, Soest, Zeist, Leeuwarden, Hilversum, Den Haag, Rotterdam, Zierikzee, Maastricht, Alkmaar, Breda, Zwolle, Steenwijk en Bussum.