Loading...
Lichtontwerp voor particuliere woningen
Atelier Areti

Lichtontwerp voor particuliere woningen

Laat je een nieuwe woning bouwen, of ga je je huidige huis verbouwen? Wil je dat ook het licht tip-top in orde is in en rond je droomhuis? Hier ben je aan het juiste adres: lichtontwerp is onze specialiteit! Als lichtontwerpers brengen we licht en architectuur, functionaliteit en esthetiek samen. 

We ontwerpen niet alleen, we kunnen met ons netwerk van verlichtingsmerken, aannemers en installateurs ook de armaturen leveren en de uitvoering realiseren. Zo weet je zeker dat je het beste uit je woning haalt. 

DE WAARDE VAN LICHT

Verlichting heeft enorme invloed op hoe je ruimte beleeft en gebruikt en op hoe je kleuren ervaart. Dat betekent dus dat een goed lichtontwerp ook de waarde van je woning kan verhogen. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van energiezuinige verlichting en van natuurlijk licht zal ook de energie-efficiëntie van je woning sterk verbeteren. Dat leidt tot lagere energiekosten en ook dat verhoogt ook de waarde van je woning!

Ons specialisme 

Studio Valentijn is specialist in lichtontwerp en lichtplannen. We ontwerpen én we kunnen met ons netwerk van verlichtingsmerken, aannemers en installateurs ook levering en uitvoering verzorgen. Hieronder vind je ons aanbod voor particulieren. Bedenk: maatwerk is altijd mogelijk

Tip: financier in de hypotheek

Ons lichtontwerp is voor het grootste gedeelte financierbaar in je hypotheek. Vraag ernaar bij je hypotheekgesprek! 

Lichtontwerp voor particuliere woningen
Contain

Lichtontwerp voor één ruimte, tuin of verdieping

In een intakegesprek bespreken we je wensen, de technische mogelijkheden en je budget voor de ruimte of verdieping- bijvoorbeeld de begane grond met aangrenzend de keuken. Vervolgens ontwikkelen we het lichtontwerp; de keuzes die we daarin maken lichten we in een gesprek toe. Je ontvangt

 • 2D plattegrond met daarop alle ingetekende armaturen 
 • Een overzicht met de specificaties van alle armaturen, lichtbronnen en andere benodigdheden. Desgewenst kunnen we hiermee een offerte opmaken en je installateur of aannemer compleet ontzorgen
 • Een presentatie met de voorgestelde armaturen en het effect van deze verlichting
 • Na goedkeuring ontvang je een tekening met maatvoering in DWG en PDF voor de uitvoering

Met deze informatie kunnen de aannemer en de installateur aan de slag om de voorbereidingen te treffen. Denk bijvoorbeeld aan uitsparingen in het plafond voor inbouwspots.

 • Prijsindicatie: vanaf € 1.800 inclusief btw 
 • Om dit lichtplan te kunnen maken is een grove interieurindeling of meubelopstelling gewenst

Lichtontwerp voor complete woning

Ga je je huidige woning compleet verbouwen of heb je een kavel gekocht waar je je droomhuis op gaat bouwen? We gaan graag voor je aan de slag!

 • Prijsindicatie: vanaf € 2.500 inclusief btw voor een complete woning
 • We werken met een uurtarief van € 125 incl btw

Lichtontwerp voor nieuwbouwwoning

Heb je een koopwoning of appartement gekocht? Doe jezelf een plezier en haal het beste uit je nieuwe woning met een lichtontwerp van Studio Valentijn! Dan kun je vóór de aannemer aan de slag gaat doorgeven waar stopcontacten, lichtpunten en schakelaars moeten komen en kun je straks iedere ruimte optimaal gebruiken. 

Het lichtontwerp voor nieuwbouwwoningen omvat

 • advies locaties lichtpunten
 • advies locaties stopcontacten en schakelaars
 • een moodboard met informatie over de look&feel van armaturen

Prijsindicatie: hele woning € 2.000 incl btw (uitgaande van een woonoppervlak tot 170m2)

Meer weten

Neem contact op voor de mogelijkheden en/of een vrijblijvende offerte

 

Lichtontwerp voor particuliere woningen
Jacco Maris